Nu credeam ca Anda Adam are atat de multa cautare, chiar si la Chisinau, iat aca acum tot mai multa lume intreaba unde se pot gasi bilete online la concertele cu Anda Adam. Asa ca ne-am pus pe treaba sa le cautam pentru voi, singura problema este sa ne ziceti din timp la ce concert vreti sa mergeti. Cel mai recent concert la care Anda Adam a facut publicul sa se dezlantuie a fost la Chisinau.

Anda Adam a participat la inaugurarea clubului Stil din Republica Moldova, din comuna Stauceni, in apropiere de Chisinau. Am inteles ca in acea comuna si-au facut case [ mai bine zis vole sau palate ] o gramada de bogatasi din Basarabia, asa ca se pare ca tot ce lipsea din localitate, ce numara 7.500 de suflete, era un bar de noapte. Si cum luxul si Anda Adam sunt ca sacul si peticul aceasta a fost invitata sa deschida barul din Stauceni. Cat a primit artista pentru efortul depus nu stim, insa va asiguram ca spectacolul a fost incendiar.

Revenind la problema biletelor la concertele Anda Adam, nu trebuie decat sa ne spui la care concert doresti bilet esi noi vom posta pe site si pe FaceBook de unde le poti lua si cat costa.

Anda Adam pe post de ingeras
Anda Adam pe post de ingeras

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *