Probabil ca este printre putinele cazuri in care nu putem spune mai nimic despre o vedeta TV, iar Alina Moldovan este cea mai tanara vedeta ce apare pe portalul Actori.info, ca viitor membru marcant in Miscarea Populara, partidul cu cele mai atractive femei din politica romaneasca. Dupa Elena Udrea si EBA, iata ca isi face intrarea si Alina Moldovan.

Alina Moldovan – fata de la pagina 5

Fara indoiala ca nici una din fetele din showbiz-ul romanesc nu a ratat pagina 5, la fel cum nu a ratat nici Alina Moldovan ocazia de a ajunge vedeta prin pagina respectiva. Blonda s-a nascut in Bistrita, si-a remodelat de n ori fizicul, ar fi si culmea sa nu voteze toti barbatii cu un trio formidabil, iar Alina Moldovan ar putea ajunge chiar presedintele Senatului, caci cu siguranta ar sti sa tina atmosfera incinsa, si nu ar mai lipsi de la sedinte nici un varbat. Poate doar cei ce sunt in sala impreuna cu sotiile s-ar abtine putin, insa cu siguranta ca va veni si un model masculin sa refaca echilibrul.

Numele intreg al blondinei este Anca Alina Moldovan, caci nu putem avea oameni policici cu mai putin de trei nume, ar fi si pacat. Partidul Miscarea Populara este pe drumul cel bun, va ajunge cel putin pe pagina 5, daca nu chiar pe prima. Cred ca acum cand Alina Moldovan a ingrosat randurile partidului, veti asista la atat de cunoscutul turism politic, mai ales ca doamna Udrea a fost chiar ministru de resort. Daca se muta tot PSD-ul la partidul Alinei Moldovan, ma inscriu si eu!

Alina Moldovan
Alina Moldovan – fata de la pagina 5

Biografii noi:

  • Nu sunt biografii noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *