Probabil ca atunci cand ne gandim laprezentator TV, primul nume care ne vine in minte este Andreea Esca, care si-a pastrat sa zicem asa, numele de scena chiar si dupa casatoria cu Alexandre Eram. A fost mamica de doua ori, a nascut doi copii frumosi, pe Alexia si Aris. In timp ce era gravida a pozat in ipostaze ineteresante, ceea ce a facut deliciul admiratorilor.

Andreea Esca – sau pe numele real de dupa casatorie – Andreea Eram, este pe langa cel mai bun prezentator pe care l-a avut Romania pana acum, in epoca post decembrista, director editorial al revistei „The ONE”. Incepand cu 1 decembrie 1995 Andreea Esca este imaginea pe care o vedem zilnic la PRO TV, cea care reuseste sa prezinte cu zambetul pe buze si intr-un ritm alert stirile de seara.

Cariera frumoasei blondine a inceput acum 19 ani, iar de atunci a lipsit de pe sticla doar in perioadele in care sarcina a impus acest lucru. Totusi putini stiu ca debutl a avut loc la  SOTI (daca mai tineti minte), a urmat apoi un scurt stagiu la CNN.

Pe langa premiile si recunoasterile pentru munca dn televiziune, Andreea Esca a fost desemnata de doua ori „Femeia anului”, este membra in echipa de reporteri „CNN World Report”. Si ca sa nu fie prea simplu, este om de afaceri si are deja o linie de imbracaminte pentru copii, pasiune descoperit ain timp ce cauta imbracaminte pentru micutii ei. Iata doar o scurta biografie a minunatei Andreea Esca. restul poate fi descoperit zi de zi pe pagina sa de FaceBook.

Andreea Esca
Andreea Esca – Pro TV

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *