Ce stim noi despre Brigitte Sfat in afara de faptul ca a facut puscarie si ca este a suta sotie a lui Ilie Nastase? In primul rand ar trebui sa stim ca numele de fata al sotiei lui Ilie Nastase a fost Brigitte Szeifert, apoi dupa prima casatorie a devenit Sfat prin casatoria cu Octavian Sfat, si evident Torj dupa casatoria cu Ovidiu. Blonda s-a nascut in anul 1977 la Arad. Nu avem informatii daca acum a preluat numele sotului si Brigitte Sfat a devenit Nastase, insa stim ca de curand s-a facut o noua operatie estetica.

Locul de munca al frumoasei Brigitte Sfat a fost, cum altfel la prezentarea de lenjerie in Timisoara, asta se intampla de mult, prin anul 2000. Asa a reusit sa-i suceasca mintile si sa devina sotia lui Octavian Sfat. Casatoria nu a fost de durata, miliardarul de pe Bega a murit in anul 2002 si Brigitte Sfat a devenit vaduva, dar bogata.

Evident ca Brigitte Sfat a pozat si pentru cea mai cunoascuta revista pentru barbati insurati si neinsurati, devenind vedeta. Cum afacerile mergeau prost impreuna cu Ovidiu Torj au stors ceva bani de la un fost angajat, asa ca a ajuns pentru trei ani la racoare. Fiind lipsita de bronzul natural, Brigitte Sfat a inceput sa predea aerobic pentru colegele de celula din Penitenciarul Timisoara. Iesita mai devrfeme din puscarie pentru buna purtare, Brigitte Sfat se casatoreste cu complicele ei, Ovidiu Torj. Astfel din doua casatorii a reusit sa devina mama a doi copii.

In vara anului 2010 Brigitte Sfat pune ochii pe Ilie Nastase, devenind iata una dintre cele mai plimbate vedete din lumea mondena a Romaniei. Cat va dura casnicia cu tenismenul Ilie Nastase nu stim, asteptam provincia.

UpDate 2019: Dupa participarea la Ferma – un nou inceput, Brigitte Sfat ar putea deveni Pastrama, o evolutie excelenta am spune noi si daca o fi sa se adevereasca, ii uram casa de piatra. Diva isi doreste inca un copil, dar sa ramana pana la pensie cu tatal copilului – din destainurile ei la Pro TV.

brigitte-sfat-operatie-estetica
Biografie Brigitte Sfat

Biografii noi:

  • Nu sunt biografii noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *