Liviu Varciu a devenit cunoascut pe vremea cand canta impreuna cu trupa sa L.A. si incanta tinerele cu vocea sa. Nascut in Constanta, in anul 1981 la data de 17 martie, Liviu Varciu a avut o viata zbuciumata, iar in ultimul timp a devenit un fel de subiect perpetuu de Can Can. Colegul sau de trupa a fost  Aurelian Ciocan, de la initialele lor venind si numele trulei, Liviu si Adrian.

Liviu Varciu
Liviu Varciu

Dupa succesul din anii 2000 a urmat o scurta cariera de actor, Liviu Varciu fiind cooptat in proiecte ale postului TV Antena 1, jucand asa cum spuneam in „Secretul Mariei”, „Fast food” si „Scene de căsnicie”. Dupa perioada de acomodare de la Antena 1 a urmat mutarea la PRO TV, unde a mai jucat intr-u mic serial, State de România.

Desi te-ai astepta sa fie in lumina reflectoarelor pentru cariera artistica, este de fapt mai mult prezent pentru aventurile sale, iar casnicia lui Liviu Varciu a devenit de la dezastru – subiect de barfe si emisiuni TV.

Dragoste cu nabadai, asa se poate numi viata lui Liviu Varciu alaturi de Adelina Pestritu, care s-a tot impcat si apoi iar certat cu fostul ei sot de mai multe ori decat au reusit Richard Burton si Elizabeth Taylor.

Te vom tine la curent de acum inainte cu date noi si interesante despre Liviu Varciu si partenerele sale. Sau de ce nu, cu noile sale planuri artistice.

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *