Frumusica sotie a lui Viorel Lis s-a nascut la Constanta, Oana Lis fiind o blonda venita in capitala pentru a se realiza, exact cand viitorul ei sot era primar in Bucuresti. Probabil ca legatura indestructibila dintre Oana Lis si sotul ei este data de faptul ca ambii sunt nascuti in aceiasi zi, pe 19 martie, insa evident in ani diferiti. Sotul este nascut in Zarnesti, judetul Brasov in anul 1944, pe cand blondina este nascuta in 1979, adica cu 35 de ani mai tarziu.

Oana Lis a venit in Bucuresti pentru a se angaja si a scapa de traiul rau alaturi de tala ei, ajunsa in Bucuresti descopera ca nu e chiar asa de greu sa lucrezi la Primarie, iar de aici la casatoria cu primarul, mai este doar un pas.

Oanba Lis ar fi vrut sa devina o vedeta TV, insa momentan conduce firma pe care o are impreuna cu Viorel. Un pic cam plinuta pentru gustul meu [ si nu doar al meu ], insa o fata simpla si cinstita, Oana Lis a fost alaturi de sotul ei, care a implinit de curand 70 de ani, la bine si la rau, asa cum a promis in ziua cununiei.

Desi se zvonea ca nu va mai fi alaturi de batranel, in 2013 era anuntat divortul, iata ca Oana Lis duce mai departe lupta cu boala sotului  si cu barfele  presei. Consider ca nu merita sa fie tratata astfel, caci a dat dovada ca este un caracter integru, chiar daca nu exceleaza la alte capitole. Chiar daca Tudora Lis, fosta sotie a lui Viorel nu-i vedea cu ochi buni, iata ca de la varsta de 18 ani, Oana Lis a fost si este in continuare alaturi de sotul ei.

Viorel si Oana Lis
Viorel si Oana Lis – casatorie

Biografii noi:

  • Nu sunt biografii noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *