Prima data cand am auzit de Steven Seagal a fost cand l-am vazut interpretand rolul lui Casey Ryback in filmul Under the Siege, modul sau de a lupta fiind unic, Steven Seagal oferind poate pentru prima data dupa anii 90 ceva nou in luptele ce se bazau pe artele martiale. Apoi am inceput sa caut filme in care Steven Seagal juca rolurile principale, am cautat date biografice despre el si asa am ajuns sa va pot spune si voua cateva lucruri interesante despre actorul nasacut in orasul Lansing din Michigan.

Steven Seagal a vazut lumina zilei in anul 1952 pe 10 aprilie, este maestru in Aikido, arta pe care a reusit sa o predea chiar japonezilor. Detine centura neagra cu 7 dan, prin urmare ceea ce vedem pe micul sau marele ecran este autentic. Daca ar fi s afac un top al preferintelor ”The 41″ este filmul cu Steven Seagal care mi-a placut cel mai mult, asa ca ar fi placut sa spui si tu care film ti- aplacut, pentru ca este evident ca nu putem avea cu totii aceleasi gusturi in materie de filme.

Am ales sa va povestesc despre Steven Seagal pentru ca a filmat si in Romania de cateva ori, iar in 2005 a cantat in Romania impreuna cu Michael Bolton. Faptul ca a ales Romania ca singura tara in care Steven Seagal a filmat in Europa spune multe, avem actori buni, o tara minunata si evident preturi atractive. Studiourile de la Buftea sunt inca o sursa de venit pentru noi, oferind cel mai bun raport calitate/pret din Europa.

Va recomand sa vedeti filmul „Last night” care s-a turnat in Romania si in care Steven Seagal joaca rolul principal, un film legat de ceea ce vinde Romania cel mai bine, vampiri. Tot in Romania in anul 2006, Steven Seagal a filmat pentru filmul Enemy of the Unseen. Pe langa meseria de actor Steven Seagal mai este regizor si cantaret, cateva albume inregistrate vor fi in curand postate pe portalul iMuzika.

Biografie Steven Seagal
Scurta Biografie Steven Seagal

Biografii noi:

  • Nu sunt biografii noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *