Va spun direct ca nu mai stiu ce sa cred, cine este Goddess Andreea sau Andreea Lazar ? Zeita lui Lazarus este cu siguranta venita pentru Zeus pe pamant, adica pentru televiziunea lui Lazarus. Cand ai in fata oameni care se auto denumesc zei, care tipa in televizor pentru a impune propria opinie, care alergau de dimineata pana seara dupa Elodia iar acum sunt biancologi de profesie, stai si te intrebi, oare nu ar trebui evaluati psihiatric inainte de a fi lasati pe sticla?

Spuma zeilor s-a reunit in sfanta familie, insa stau si ma intreb daca Andreea Lazar a semnat certificatul de casatorie cu numele de Goddess Andreea iar sotul cu cel de Zeus. Ogica si Lazarus s-au luat la bataie prin 2009, doi mari maestri ai ecranului, iar pe Zeus se pare ca l-a indragit si Catalin Maruta, care-l tot invita sa ne arate familia sa, sau mai mult, cunostintele sale aprofundate in domeniu de Bianca Dragusanu. Sau ca sa ne explice ca si pe el l-a inselat prima sotie, iar el fiind de o inteligenta iesita din comun a divortat. Era si normal, dovada geniului sau a fost data cand se scarpina atunci cand trebuia, caci numai un geniu se scarpina daca-l mananca, nu-i asa?

Totusi nu am reusit sa aflam cum trebuie sa ne adresam sotiei sale, Goddess Andreea sau Andreea Lazar ? Zeita sau doamna? Slavita zeitate sau cum? Sa o numim sotia lui Zeus sau a lui Lazarus? De ce nu face Maruta o emisiune, sa vedem dansurile si prezentarile zeitei in direct? Iar pe post de comentator sa fie insusi Zeus de Mehedinti.

Goddess Andreea sau Andreea Lazar
Goddess Andreea sau Andreea Lazar impreuna cu Zeus aka Lazarus

Biografii noi:

  • Nu sunt biografii noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *