Mircea N. Stoian a recunoscut astazi la Pro Tv ca a avut si el cateva iubite, iar divortul de una din sotiile sale (zicem una caci nu stim inca daca a fost casatorit legal sau a trait in concubinaj cu mai multe dintre doamnele cu care se lauda ca a avut relatii) s-a soldat cu despartirea de cativa copii. Cati copii are Mircea N. Stoian, care pretinde ca nu-si pune viata privata pe tapet, desi modul sau de a purta discutii, duce fix catre acest subiect, nu stim, dar promitem ca vom afla.

Mircea N. Stoian
Mircea N. Stoian

Vom afla si de ce a divortat Mircea N. Stoian, caci este ceva dubios la mijloc, de ce nu a reusit omul de la Antena 1 si Pro Tv sa stea alaturi de o femeie, ar putea explica oare comportamentul sau fata de fetele frumoase despartirile sale? Intr-o cearta recenta cu mama Biancai Dragusanu a sarit ca ars cand a venit vorba de femeile din vaiata sa, amintind in treacat ca si mama sa sufera (ca raspuns la aluziile la suferinta provocata de cometariile sale altor mame).

De ce sa sufere mama lui Mircea N. Stoian nu ne dam seama, caci pana acum nimeni nu a facut decat sa-l laude pe „jurnalistul” biancolog. Intre timp am fost informatio ca pe sotia sa o chema Anca, impreuna cu acer se pare ca au avut un baiat, Dinu. Cel putin asa sustin cei de la wowbiz.ro, care au si publicat o poza cu fosta sotie a lui Mircea N. Stoian. Prin urmare, daca sapi gasesti cate ceva despre trecutul sau „ascuns”.

Promitem sa sapam in continuare in trecutul lui Mircea N. Stoian, macar pentru a da informatii cat mai detaliate celor ce ne-au scris ca ar fi interesati sa afle cine se ascunde in sptele vorbaretului de la emisunile cu fete „celebre”.

Sursa poza: enational.ro

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *