Margherita de la Clejani este fata lautarilor Ionita si Viorica , numele ei din buletin fiind de fapt Margareta Myriam Manole. Cum ajung ei mereu la Pro Tv si la Maruta nu stiu, insa se pare ca cei trei Clejani sunt nelipsiti de la rubrica mondena. Indiferent ce face Margherita de la Clejani apare imediat in presa, fie ca e vorba de faptul ca in ianuarie voia sa plece de acasa, fie ca si-a pus undeva silicoane, totul trebuie facut in direct.

Cand se intalneste cu George sau merge la cumparatirui, Margherita de la Clejani este insotita de echipa lui Marita, nu ai cum sa scapi de ea. Pana si examenul ei de bacalaureat a fost mediatizat, mai ales ca l-a luat cu mult greu, ceea ce trebuia spus intregii tari. Cand Margherita de la Clejani a inceput cura de slabire, pac si rata cade, o stire bomba in tabloide, invitatii la televiziuni, Iata deci ca Margherita de la Clejani isi capata locul bine meritat in rubrica mondena de pe site-ul actorilor si al vedetelor TV.

Retele culinare propuse de Margherita de la Clejani pot fi citite pe unul dintre cele mai citite site-uri de profil, pentru a afla cum a slabit fetita lui Ionita si a Vioricai, cum a reusit ea sa slabeasca oare 10 kilograme? Si cand va pune 20 inapoi? Iata stirile despre Margherita de la Clejani pe care nu trebuie sa le pierzi niciodata, nu de alta, dar cum poti trai oare fara sa stii ce face familia din Clejani?

Margherita de la Clejani
Margherita de la Clejani

Biografii noi:

  • Nu sunt biografii noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *