Putine au fost serialele turcesti pentru care am fost intrebati care sunt actorii si care este povestea din spatele ecranului ale personajelor interpretate de ei. Actorii din Petale de singuratate, serialul de la Acasa TV pe care-l urmarim impreuna de luni pana vineri este unul de exceptie, asa se face ca toati vor sa stie mai multe despre Feride Güngör si Toprak Eren, cei doi indragostiti ce au grija de fetele de la orfelinat. Cei doi sunt interpretati de actorii Ipek Karapinar  si Özgür Çevik.

Actori di serialul turcesc Petale de singuratate

Frumoasa actrita Ipek Karapinar ce o interpreteaza pe Feride Güngör a mai jucat in 10 fime, in timp ce Özgür Çevik este chiar celebru in Turcia, pentru ca a aparut in concursul Star Academy, fiind o vedeta pop! Nu stiati aceste lucruri, nu-i asa? Dar despre Biran Damla Yilmaz – interpreta lui Eylül Acar ce stiti? Sau mai degraba ce ati vrea sa afalati? Este nascuta in Istambul si are 19 ani si are deja patru roluri la activ. Ar mai fi de povestit despre Gökçe Akyildiz, Hazar Motan si Çagla Irmak ce interpreteaza rolurile pentru personajele Songül Celen, Cemre Derinoglu si Kader Kutay.

Alti actori din serialul Petale de singuratate sunt cei ce interprteaza rolurile pentru Meral Kendir, Kemal Yılmaz, Serkan Özgün sau chiar pentru nesuferita de Defne Özgün. Spuneti voi despre ce actor vreti sa aflati mai multe iar noi vom crea o sectine aparte pe site doar pentru el. De exemplu in rolul lui Güney Ertürk joaca actorul Arif Diren, despre care nu se stiu prea multe amanunte, evident fiind foarte tanar. O veste buna, in curand va apare in serialul Petale de singuratate si tatal lui Songül! O sa vedeti daca va fi de bine sau de rau aceatsa aparitie!

Petale de singurătate

Biografii noi:

  • Nu sunt biografii noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *