Despre Cheloo ai auzit fie daca esti fan al muzicii rapp, sau macar al emisiunii de la Antana 1, iUmor. Daca  a folosi cuvinte interzise inseamna ca faci muzica si arta, atunci Catalin Stefan Ion – aka Cheloo este artist, dar din punctul meu de vedere nu  prea. Prietnea sa [ fosta sotie] a avut probleme cu substantele interzise, deci este clar cam ce hram poarta arbitrul nostru de la iUmor. Are el fani? Are, nu poti sa zici ca nu are, unele melodii au depasit 20 de milioane de vizualizari pe YouTube.

Catalin Stefan Ion – aka Cheloo – biografie

Cheloo a fondat trupa Parazitii in 1994, alt nume care voia sa spuna multe despre membrii ei, chiar daca au talent sau voce, textele lasa mult de dorit inca de la aparitie, fiind cautate tocmai pentru ca erau cenzurate. Fructul oprit este cel mai cautat, se stie asta. Viata personala este destul de agitata, cateva despratiri si reclamatii pentru abandon din partea sotiei, dar in limitele a ceea ce se mai vede si pe la altii, nimic spectaculos.

In juriul de la xFactor a avut o iesire condamnata de producator fata de o persoana mai diferita ca orientare, ceea ce este iarasi regretabil, ca persoana publica in cadrul unui concurs de talente, nu discuti despre orientarile concurentilor. Ca-ti place sau nu, este o chestie personala – iata de exemplu eu nu voi face publica pe un site despre biografii, parerea mea. Sa vedem ce va urma, Cheloo fiind un tanar in momentul de fata – nascut in Bucuresti pe 24 martie 1978. A divortat de prima sotie, Daniela – in 2012, iar acum si-a refacut viata alaturi Daniela Moraru – coincidenta, ambele sotii au acelasi nume. Din prima casatorie Cheloo are un copil si din a doua – doi copii. Ar mai fi de mentionat ca cei doi nu au legalizat casatoria, traind in acest moment in concubinaj.

Cheloo
Cătălin Ștefan Ion – aka Cheloo – biografie

Biografii noi:

  • Nu sunt biografii noi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *