Bianca Dragusanu si Tristan Tate sunt in mari tandreturi, parca ne readucem aminte de vremurile in care diva de la Kanal D era mai plinuita si era indragostita de Mihai din Petrosani! Gasiti emisiunea lui Mircea Radu pe YouTube, daca doriti sa revedeti povestea Biancai Dragusanu din adolescenta. Dar evident ca multi au crezut ca va ramane pentru toata viata “Blonda lui Bote” sau de ce nu – sotia lui Victor Slav. Uite ca nu e chiar asa, acum este blonda lui Tate!

Bianca Dragusanu si Tristan Tate se casatoresc?

La intrebarea de mai sus eu as raspunde NU, caci evident dupa ce anul trecut i-am vazut la botezul fetitei lor, iar apoi cand s-au certat in direct la Kanal D in emisunea “Te vreau langa mine”- vorbim aici de Victor Slav si Bianca Dragusanu, sa ne intelegem – nimeni nu mai crede ca diva se va recasatori cu un luptator tinerel, cum este Tristan Tate. Mai ales ca acum trei zile s-au despartit – mai fata asta are ceva cu despartirile, nu-i prea place sa stea locului, eu asa zic.

Pana la urma nu mai stii ce sa crezi, asa cum multi nu inteleg ce a fost in capul lui Victor Slav cand s-a impacat cu Bianca, apoi iar s-a despartit, apoi cine stie ce a mai fost. Oare cati ani o avea Tristan Tate? Stim ca Bianca Dragusanu e nascuta in 1983, iar luptatorul are 30 de ani. O mica diferenta de cinci ani nici nu se vede, daca te gandesti ca diva s-a mai intinerit pe ici pe colo cu cateva kilograme de silicon, nu-i asa? Ce conteaza insa varsta cand e vorba de iubire, ar spune unii. Sa-l intrebam pe Catalin Botezatu, el stie raspunsul cam la toate intrebarile legate de Bianca!

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate
Bianca Drăgușanu și Tristan Tate

Biografii noi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *