Rodica Miron s-a nascut pentru a ne incanta ochii in anul 1988, in luna aprilie, iar acum va fi cea care o va inlocui pe Andreea Mantea in rolul de burlacita! Chiar daca saltul in prima pagina pentru Rodica Miron l-a reperezentat prietenia cu Dacian Varga, totusi adevaratul succes a fost atunci cand a ajuns langa Mihai Morar, traseul ei plecand din Republica Moldova, pentru cei care nu stiu unde s0-a nascut frumusetea aceatsa. Rodica Miron este poreclita rusoaica, a pozat evident in cea mai citita revista a barbatilor, iar guririle rele spun ca est enascuta in 1986, deci est ecu doi ani mai mare decat se crede.

Primul pas facut de Rodica Miron pe plaiurile romanesti a fost pe vremea cand abia implinise 16 ani si a veniot la studii in Romania. Atat de mult a fost atrasa de plaiurile mioritice incat desi a fost pe lista fetelor frumoase din filmul „Fast and Furious”, Rodica Miron a ramas in Romania. Nici Dubaiul cu luxul sau nu a reusit sa o convinga pe Rodica Miron sa ramana acolo, desi iubeste barbatii rusi, tot romanii i se par mai pe gustul ei. Evident si banii incasati din diversele aparitii TV au fost un motiv in plus pentru ca Rodica Miron sa se indragosteasca de Bucuresti.

Rodica Miron are 1 metru si 76 de centimetri si doar 50 de kilograme, destul de putin am zice noi avand in vedere dimensiunile generoase ale anumitor parti aratate cu darncie fanilor ei. Iar ca sa faceti diferenta, va invitam sa vedeti ce inaltime si cate kilograme are Jojo!

Rodica-Miron
Biografie Rodica Miron

Biografii noi:

One thought on “Biografie Rodica Miron”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *