Ana Maria Mocanu este astazi asistenta lui Dan Capatos si colega Loredanei Chivu, insa inainte de asta ati reusit sa va indragostiti de ea in emisiunea  „Fata de la miezul noptii”. Recunosc ca este probabil singir apoza decenta gasita cu Ana Maria Mocanu, dar tot e bine, altfel ar fi trebuit sa punem un patrat alb in loc de poza cu Ana Maria Mocanu. Cum a reusit Ana Maria Mocanu sa ajunga dintr-o fata cuminte o vedeta de noapte nu stim, cum a trecut de la olimpiadele de limba romana la cluburile de noapte nu avem idee, insa ce stim sigur este ca toti cauta fotografii cu Ana Maria Mocanu.

Adriana Bahmuteanu a fost primul angajator mai „select” sa spunem asa pentru Ana Maria Mocanu, car epe vremea aceea dansa pe manele la Taraf TV. Un scandal cu fetele din platou aveau sa o desparta de postul TV si de sotia lui Silviu Prigoana, insa evident ca Antena 1 si Dan Capatos nu puteau pierde ocazia si au ales sa o angajeze pe Ana Maria Mocanu sa fie colega cu Loredana Chivu la emisiunea lui de barfe la miez de noapte. Asa am ajuns si noi sa o avem aici prezenta alaturi de Adelina Pestritu si Roxana Nemes.

Ana Maria Mocanu spune ca saracia este cea a fost factorul determinant in viitoarea cariera, dar ca acum chiar si parintii ei se bucura cand o vad dupa miezul noptii cum isi arata talentul la show-ul lui Capatos!

Ana Maria Mocanu
Ana Maria Mocanu

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *