Roxana Nemes a mers de curand la biblioteca, dar nu pentru a imprumuta sau pentru a citi op carte, ci pentru a face un pictorial la fel de incendiar precum stim ca-i place tinerei blondine sa faca in fiecare an. Iubitul Roxanei Nemes, Radu Groza, are tot interesul sa-si prezinte destul de des fumusetea iubitei, pentru a fi pe placul fanilor.

Dupa ce iubitul Roxanei Nemes a fost obligat de catre trupa Heaven sa plateasca la greu, ba i-a luat si casa, se pare ca singurele metode de a face rost rapid de bani sunt pictorialele cu Roxana Nemes. Adina si Roxana Postelnicu au lasat prietenia cu blondina lui Radu Groza in seama viitorului si s-au concentrat pe prezent, mai ales ca nu era o suma prea mare, doar 28.000 de euro – deci evident rea credinta din partea impresarului. Pictorialul cu Roxana Nemes a venit probabil prea tarziu pentru a mai salva averea impresarului iubaret.

De ce nu mai scoate bani frumosi cu Anna Lesko de exemplu, e clar. S-a indragostit de Roxana Nemes, care pe langa faptul ca e frumoasa, iubeste barbatii mai plinuti si nu este [inca] atrasa de cei cu trup de model. Pana canbd va mai sta Roxana Nemes la biblioteca, nu stim – insa cu siguranta ca daca si ea va descoperi ce inseamna sa ai un varbat atragator landga tine, daca e posibil si cu ceva banti in cont, nu-l vad deloc bine pe iubitul ei, Radu Groza.

Radu Groza si Roxana Nemes
Radu Groza si Roxana Nemes

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *