Mereu am fost pasionat sa aflu cum ajung anumite personaje in atentia publicului si cum reusesc in cariera. Multi au bafta sa fie sprijiniti de pariniti, cum este si cazul lui Andi Moisescu – fiu de regizor. Putini au curajul sa se ascunda sub anonimat asemeni lui Nicolas Cage – nepotul lui Coppola! Multi m-au intrebat daca Andi este evreu, iar eu cred ca este, desi asta nu are nicio relevanta, asa cum la Sebastian Papaiani nu conteaza ca este grec. Ca argument legat de etnia lui Andi Moiescu – in afara de numele de familie care amiteste de Moise, deci probabil numele a fost romanizat, sunt cei doi copii – Luca si David.

Biografia lui Alexandru “Andi” Moisescu

Asa sunt cei care termina stiintele exacte, iar Andi Moisescu este absolvent al Facultatii de matematica, este nascut pe 26 octombrie 1972 la Bucuresti, acum devenit jurnalist talentat. de ce spuneam ca a fost sprijinit de familie? Pentru ca in 1996 devine director de programe la Pro FM. Adica la 24 de ani, iar pentru mine anul 96 este unul pe care-l cunosc sub aspectul posturilor cer se puteau ocupa in Romania – se cerea experienta si hartii multe, chiar daca nimeni nu contesta talentul si bunul simt al jurnalistului Andi Moisescu, ascensiunea are si o parte de sustinere a familiei si prietenilor fara doar si poate.

Acum sa revin putin la cariera sa din Pro TV, multi sustin ca a fost un fel de protejat a lui Florin Calinescu, este posibil dar nu neaparat, caci ar trebui sa ne amintim ca Pro TV s-a infiintat in decembrie 1995, an in care as fi vrut sa ma angajez si eu la ei, dar am preferat DRTV-ul, mai sigur la acea vreme. Sa nu uitam ca Andi provine de la Pro FM, infiintat mai devreme, in aprilie 1993. Deci talentat si cu putere de munca data de tinerete, Andi Moisescu renunta la cariera de viitor profesor de matematica si intra pe taramul mult mai placut si animat al presei. Face treaba buna, asa ca  abia astept sa-l revad in juriul de la “Romanii au talent”.

Andi Moisescu
Biografie Alexandru “Andi” Moisescu

Biografii noi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *