Alta panarama de serial TV din categoria Reality-show ne omoara televizorul la Pro TV, este evident vorba de Ferma vedetelor – care de luni pana joi si sambata ne obliga sa schimbam postul. Cine este Roxana Ionescu sau ati auzit pana acum de  Cristina Cioran? Nu cred, dar cu siguranta ele vor intra la duel la Ferma vedetelor, ceea ce ma lasa rece. Singurul de care mi-a placut a fost evident Ionut Iftimoaie, in rest nu stiu ce cauta 12 asa zise vedete inchise timp de trei luni intr-o ferma. Cine sunt vedetele inchise de Pro Tv la Ferma vedetelor?

Actori la Ferma vedetelor

Am spus noi actori, caci pana la urma nu-s nici actori s inici vedete, Stefan Stan, Vica Blochina, Augustin Viziru, Oana Radu, Dima Trofim, Tudorel Filimon, Dan Helciug, Mioara Velicu, Doinita Oancea, Corina Dragulescu, Cristina Cioran si Ionut Iftimoaie fiind mai degarba inventii de vedete decat vedete adevarate. Stefan Stan s-a impus la Vocea Romaniei si a ajuns vedeta pentru ca a avut ceva cu Andreea Mantea. Vica Blochina este fosta iubita a lui Piturca, mare vedeta am zice noi, dar cel putin lumea a aincepu sa caute ce varsta are Vica Blochina, ce inaltime si in curand o sa vrea sa stie si daca mai este sau nu domnisoara!

Dan Helciug de la Spitalul de Urgenta chiar nu stiu ce cauta in grupul de asa zise vedete, imi aduc aminte de le din meciul de box cu micul da raul sot al Oanei Zavoranu. Mioara Velicu este la varsta la care ar trebui sa se ocupe de nepoti, dar s-a rezolvat, a fost eliminata! Acum sa va intreb pe voi, cine sunt restul vedetelor, cum de eu inca nu am auzit de ele? Desigur fara Pro Tv nu auzeam nici de Vica Blochina, dar asta e o alta discutie!

Ferma vedetelor
Ferma vedetelor la Pro TV

Biografii noi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *