Crisscen alias Cristian Harhata actor si cantaret roman, a absolvit scoala de film Pygmalion a doamnei Stela Popescu, cu nota 10, nascut la Iasi, la data de 16 decembrie 1989. Crisscen mai are o sora, si doi frati mai mici vitregi din partea tatalui. A jucat in 2 telenovele si cateva reclame tv in 2012-1013.
In anul 2006 a incercat intemeierea unei formatii rap impreuna cu Mijmasu si Jhonny Black, insa a esuat. In anul 2007 s-a lansat in muzica orintala de dragoste, incheiind n contract cu Spiros Galati melodia lui era pe cd de pe piata.
Din 2010 isi schimba genul abordat in ritmurile moderne de pe radio avand un hit la Radio Impact FM „I run to you” lansat sub denumirea formatiei Toniq din care facea parte cu inca o colega Alina Darie.

Carti preferate: “Magcianul”- de John Fowles,
Autor preferat: Mihai Eminescu
Filme preferate: “ps i love you”, “love actually” comdiile romantice
Actori preferati: Keira Knightley, Angelina Jolie, Gerard Butler,Mila Kunis, Justin Timberlake, Leonardo DiCaprio, Maia Morgenstern
Compozitori preferati: Marius Moga
Trupe preferate: Holograf, 3SE, Vama, Bug Mafia
Cantareti preferati: Smiley, Andra, Alex Velea, Pepe, Connecte-r
Pictori preferati: Leonardo da Vinci
Culori preferate: nonculorile alb si negru si rosu, turcoaz, mov, galben
Mancaruri preferate: mancarurile gatite.

Si-a cautat un nume de scena, ce avea sa vina in urma colaborarilor cu Petrow pe care l-a cunoscut la Romanii au talent. A decis ca numele de scena potrivit este Crisscen, iar explicatia numelui a venit dupa cateva luni dupa ce numele era deja lansat pe youtube: Cris de la Cristian si scen de la scena.

Cristian Harhata
Cristian Harhata

Biografii noi:

3 thoughts on “Crisscen alias Cristian Harhata”

  1. Am vazut mesajul acum ca nu aveti poza. am atasat un linc. Oricum am si facebookul meu sau de pe google.com cu poze de prezentare: [ Gata, v-am postat poza, acum va ramane doar sa distribuiti articolul ]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *