Dragii nostri cititori, stiu ca am ajuns la momentul in care avem nevoie de sprijinul vostru, caci deja suntem depasiti de munca pe care o necesita un astfel de proiect. Pentru a reusi sa avem cat mai multe biografii, va dam posibilitatea sa ne scrieti ce anume personaje ar trebui sa fie prezente pe site, sau de ce nu, sa ne trimitieti chiar voi biografie unui actor sau persoane publice ce merita sa fie prezenta pe site-ul nostru.

Am depasit deja pragul actorilor si regizorilor, am ajuns la rubrica monden, unde postam deja biografiile persoanelor publice, care au cat de cat legatura daca nu cu filmul, cel putin cu televiziunea [ mai mult sau mai putin, de multe ori fiind prezenti in emisiuni precum La Maruta sau in Gura Presei ].

Vom avea evident si sectiunea actori straini, actori celebri si multe alte categorii, insa abia daca am completat 1 la mie din ceea ce este de facut. Ai un actor preferat si nu este prezent pe site? Spune, scrie sau cere o biografie, vom posta cu placere pe oricare din cei nominalizati.

Recunoaste actorul: 1- 2 - 3
Recunoaste actorul: 1- 2 – 3

Biografii noi:

  • Nu sunt biografii noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *