Daca spui Romica Tociu in mod inevitabil te gandesti la cuplul facut de actorul roman cu alt mare nume al comediei romanesti, Cornel Palade. Nu pot fi disociati, iar cand o farsa facuta la TV in car ese anunta ca s-au despartit, zeci de mii de romani au urmarit cearta lor in direct.

Cei ce fac biografii ale artistilor din Romania au fost zgarciti cu cei doi prieteni si actori de comedie. Gasesti mai multe date despre Andreea Tonciu decat despre Romica Tociu. Stim ca s-a nascut in anul 1962 – fara data exacta,de etnie rroma. Nici oras de origine, nici studii nu sunt publicate. Cineva a aflat ca este de meserie sculer matriter si ca a urmat cativa ani de scoala la Sibiu. Romica Ţociu s-a nascut la Craiova la data de 05.01.1962 – anul acesta a implinit 51 de ani, peste cateva luni isi va aniversa deci 52 de primaveri.

Romica Tociu este mai tanar cu fix 10 ani fata de colegul sau Cornel Palade, iar daca vrei mai multe detalii poti gasi pe site-ul dedicat special serialului Pitici de vara de la  National TV. Preieten bun cu Piticu sau pe numele sau adevarat Miki Amilcar, Romica Tociu reuseste de fiecare dat asa ne faca sa radem. Si o face cu talent de multi ani, iar ca sa fim printre putinii care va spun mai multe despre actorul de comedie Romica Tociu, iata ca va spunem ca s-a nascut la 5 ianuarie, inceput de an si probabil un semn bun pentru viitorul comic.

Romica Tociu si Cornel Palade
Romica Tociu si Cornel Palade

Biografii noi:

  • Nu sunt biografii noi

2 thoughts on “Biografie Romica Tociu”

  1. Da, biografiile respectivilor sunt cam fugitiv marcate pe paginile pe care le-am găsit. Eu ştiu despre Romică Ţonciu că este născut în Craiova, după figură şi timbru vocal, în mod sigur, face parte din etnie minoritară, după şcoala generală a absolvit studiile la Şcoala Profesională Electroputere. Despre Facultatea de Teatru, când şi unde a absolvit-o, nu se ştie nimc. Dar i se spune ACTOR cu voce tare, atât lui cât şi partenerului. Cred că cel mai corect ar fi să li se zică „actoraşi”, sau artişti. Îmi pare bine că au dispărut de pe micul ecran pentru că mă apuca greaţa când butonam şi-i vedeam apărând în imagine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *