Primul contact cu Loredana Groza a fost in anul 1985, cand a cantat in fata studentilor din Bucuresti. Nascuta in judetul Bacau, la data de 10 iunie 1970 in localitatea Onesti, inca d emica sip-a demonstrat talentul muzical. Datorita talentului sau Loredana Groza a participat la festivalul ”Steaua fără nume” desi in ca nu avea varsta necesara. Desi a concurat cu nume puternice, a castigat concursul, a carui finala a fost in 1986.

Cariera Loredanei Groza continua in 1986 cu Festivalul de muzica usoară de la Mamaia, aici tanara Loredana de numai 16 ani castiga Marele Premiu, moment ce ii deschide de acum drumul catre succes. In anul 1990 avea deja imprimate peste 100 de melodii, record greu de egalat chiar si de interpreti care au in spate o cariera mult mai lunga.

Pentru generatia anilor 80 – 90 Loredana este fata care a interpretat melodia Buna seara Iubito, iar pentru generatia mai tanara este fata talentata din jurilul Vocea Romaniei. Loredana Groza se reinventeaza de fiecare data, lansand melodii in stiluri la care nu te astepti. Ultimul sau album Apa s-a vandut atat de bine, incat a lasat concurenta la 10 pasi distanta.

Chiar daca se imbraca extravagant, caldura si zambetul afisate te fac sa o ierti pentru acest mic „defect”. Un mic amanunt, care credem noi va lamuri si anumite aspecte neclare din biografia Loredanei Groza, este casatirita cu  Andrei Bonciu, nimeni altul decat directorul executiv al Media Pro. Impreuna au o superba fetita, pe numele ei Elena, nascuta in 1998.

Loredana Groza este si om de afaceri, firma sa de succes fiind Rollywood SRL. In 2003 a infiintat si firma Loredana Unlimited SRL, care ii aduce la randul ei venituri insemnate, chiar daca profitul ramas se lasa asteptat. Pentru cei ce isi doresc albume foto cu Loredana Groza vor trebui sa ne urmareasca pe noi, caci in curand vom posta un album foto inedit, sau pot vizita site-ul Loredanei Groza.

loredana-groza-biografie
Loredana Groza – pe scena

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *