Deja la a treia editie, Vocea Romaniei ne prezinta un Horia Brenciu intr-o noua ipostaza, incoltit de Loredana Groza si Marius Moga, singurul impartial se pare ca a ramas Smiley. Nu stim daca totul este un scenariu, acesta fiind de fapt formatul emisiunii, sau deja dupa doua editii personalitatea fiecarui membru din juriu isi pune amprenta pe comportamentul celor patru jurati.

Cert este ca cel mai simpatic dintre toti a ramas Horia Brenciu, incoltit mai intai de Marius Moga si mai recent de Loredana Groza. Urmeaza partea finala, in care se va alege marele castigator, deci puteti paria pe antrenori sau direct pe concurenti. Toti scot l abataie cam tot aresenalul, cea mai favorizata parand a fi Loredana Groza, sotie de stab la PRO TV, care a afisat o rochie ce a costat nici mai mult, dar nici mai putin decat 3.000 de euro. Tot ea a reamintit ca la 15 ani castigase cam tot ce se putea castiga in materie de premii muzicale [ evident pentru varsta si perioada respectiva], Horia Brenciu ne-a explicat ca are cursuri de bel canto [sau belcanto, adica puritatea liniei melodice – specific operei], iar Smiley pare a fi cel mai echilibrat dintre cei patru.

In acest moment fiecare antrenor are cate patru concurenti in echipa sa, te provocam sa ne spui care sunt ei pentru fiecare echipa, cine a ramas in echipa lui Horia Brenciu, cine in echipa Loredanei si cine in cea a lui Smiley si Marius Moga. Posteaza pe FaceBook si vezi ce poti castiga, daca ai stiut raspunsul corect!

Intre timp Horia Brenciu a trecut pe la Antna 1, Marius Moga a parasit Pro TV-ul si evident Vocea Romaniei, iar Horia a revenit alaturi de Irina Rimes la pupitrul juratilor. Iata insa ca desi s-au straduit, anul acesta tot Tudor Chirila a castigat trofeul. Asta e in showbiz, sa vedem data viitoare cum va fi.

Horia Brenciu - scurta biografie
Horia Brenciu – scurta biografie

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *