Pe Horia Brenciu toata lumea il cunoaste de pe vremea cand era prezentator la RoBingo, este nascut in Brasov in anul 1972 pe data de 27 august. Iata ca acum, cu cateva zile inainte de ziua sa de nastere, am decis sa va prezentam biografia sa, pentru a face cunoastinta cu unul dintre cei mai indragiti prezentatori de televiziune, cu cel mai iubit membru al jurilului de la Romanii au talent si cu ca mai placuta voce din desenul animat.

Horia Brenciu
Horia Brenciu

Dupa ce a terminat liceul, a urmat  Academia de Teatru si Film din Bucuresti, apoi Scoala Populara de Arta din orasul Brasov. Initial nu si-a dezvaluit talentul vocal debutand mai intai la pian, in trupa Apropo. Desi multi si-l amintesc de la Robingo si Tip Top Minitop, in 1993 Horia Brenciu era prezent in productia Concurs de seductie  de la TVR.

Desi consacrat la TVR, Horia Brenciu a cochetat si cu Antena 1 in perioada 2000 – 2003, revenint apoi pe scena de la Sala Palatului in fiecare an cu cate cel putin un concert. O voce deosebita, a fost cooptat in juriu la apreciata emisiune concur de la PRO TV, Vocea Romaniei.

De curand Horia Brenciu a devenit tatic, are o fetita superba, nascuta pe data de 1 noiembrie 2012. Imediat dupa fericitul eveniment acesta a postat p epagina sa de facebook:

„Are 2 surori minunate, 2 părinţi simpatici, 3 pisici răsfăţate, o bonă şi 3, 400 kg. Beneficiază, deja, de o groază de prieteni cărora le mulţumeşte foarte mult pentru gândurile care au inundat-o azi din toate părţile. O cheamă Mina şi s-a născut în dimineaţa asta frumoasă de 1 noiembrie. Toată lumea e bine sănătoasă şi DA, cântă de când s-a născut!

Daca si tu faci tot ce-ti spuen inima, inseamna ca de aceea esti aici si citesti despre Horia Brenciu, melodia sa de succes, Fac ce-mi spune inima fiind si preferata mea! Ne revedem in curand la Vocea Romaniei, unde cu siguranta ii voi tine pumnii, sper sa castige a doua oara si sa ne ofere inca o voce superba, precum a fost si Julie Mayaya.

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *