Noua emisiune de la Pro TV in care Vica Blochina este personaj central a inceput, am reusit si eu sa vad azi un pic, dar am inchis imediat. Era vorba tot despre Guta si nvestele lui. Deci pana la urm anu s-a schimbat nimic, a plecat Maruta de la Pro TV, dar manelistii au ramas – cel putin ca subiect permanent. Cum nu sunt interesat de viata manelistilor, o las pe Vica Blochina la Vorbeste lumea si caut in continuare posturi TV la care sa ma uit. Ca mine mii de romani, am impresia ca in curand la Pro Tv se vor uita doar familiile manelistilor si atat.

Vica Blochina la Vorbeste lumea

Daca ar fi sa ma iau dupa cata lume a cautat biografia Vicai Blochina ar insemna sa cred ca 30% din populatia Romaniei e interesata de viata fostei sotii a lui Piturca. Dar cati au inteles ca asta e singura ei calitate? Propbabil ca nici 10% din cei treizezi specificati mai sus. Ca sa fac si o trecere in revista a emisiunii unde Vica Blochina face show, am sa va zic de Nadine, care dupa parererea mea ori nu se macheaza cum trebuie. ori chiar a imbatranit. In rest e la fel de simpatica ca acum 10 sau 15 ani. Doamne cum trece timpul, acum imi dau si eu seama si ma uit in oglida si parca si eu am mai imbatranit putin.

Despre cei doi parteneri de platou o sa vorbim probabil alta data, caci acum nu as vrea sa ma fac de ras ca nu stiu nimic despre Sore sau despre Razvan Fodor – ei da, despre el stiu mai multe caci imi placea Krypton, dar asta nu imi da dreptul sa vorbesc nedocumentat. Am deschis rubrica cu Vica Blochina pentru ca despre ea stim totul, de la varsta si numar de copii pana la experienta in showbiz. E suficent sa cauti numele ei pe pagina de google, la sectiunea fotografii ca sa intelegi ce vreau sa-sti spun! Despre Sore Mihalache stiu si mai putin, pentru ca nu am vazut Pariu cu viata si deci nu am ce sa spun. Dar promitem sa recidivam si sa va explicam mai multe data viitoare!

Vica Blochina la Vorbeste lumea
Vica Blochina la Vorbeste lumea

Biografii noi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *