Vica Blochina a sosit tocmai din Lituania sa-l cucereasca pe selectionerul Victor Piturca, care pe atunci era jucator la Steaua. Modelul fetei fatale, Vica Blochina este blonda, isi arata bogatia cand este cazul si este cunoscuta ori pentru ca este mama coplilului lui Piti, ori pentru ca a mai pozat pe coperta unei reviste sau la pagina 5. Acum Vica Blochina este biancolog alaturi de Luis Lazarus, prezenta notabila la emisiuena lui Catalin Maruta de la Pro Tv.

Te intreb pe tine soare, cum se numeste o femeie catre traieste 16 ani ascunsa si invizibila cu un om casatorit? Vica Blochina a reusit sa faca un copil cu Victor Piturca si sa ia o bine meritata pensie alimentara in suma de 2.600 de euro sau  39.000 de lei. Asta este marea realizare a blondinei Vica Blochina, fiul ei Edan, in rest pozat, umblat pe la televiziuni dupa banii lui Piturca si cama sta este istoria si CV-ul fetei sosite din Lituania. O dansatoare ajunsa iubita de fotbalist, iar daca e sa cugetam la vorbele lui Giovani Becali:

A venit în România împreună cu alte lituanience, ca să danseze, vorba vine.

ma intreb ce o fi vrutr sa zica cu acel “vorba vine”.  Chiar ea recunoaste ca k-a agatat pe Piturca, la prima intalnire “face to face”:

Ne-am cunoscut în anul 1994, prin intermediul unor prieteni, şi a fost dragoste la prima vedere.

Daca nu am sti cum arata Piturca in 1994, am zice ca Vica Blochina spune ceva nemaiauzit, insa eu stiu ce si cum gandea Victor pentru ca am fost colegi de facultate, ce-i drept eu cu norma intreaga.

vica blochina si victor piturca au divortat
Vica Blochina si Victor Piturca au divortat de facto caci de jure nu au fost casatoriti

Biografii noi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *