Daca te intrebi ce varsta are Vica Blochina, fosta iubita a lui Piturca si mai des chemata barfitoare de la PRO TV, la Maruta, ar trebui sa-i citesti biografia. Cum a ajuns Vica Blochina sa ne explice ba ce vrea Bianca Dragusanu, ba cum s-a operat ea si si-a pus implanturi de calitate, nu stiu. Pana la urma vom ajunge sa vedem la TV doar prietenii lui Maruta [ daca e vorba de Pro TV ] si imediat o aparitie spumoasa la Antene, ca sa nu ramana Acces Direct fara replica.

De unde atata interes pentru Vica Blochina la televiziuni nu stiu, daca ar arata cateva instantanee cu Vica Blochina nemachiata probabil ca si cei putin peste 40 de mii de fani de pe FaceBook s-ar intreba care este principala calitate a dansatoarei venita din Ucraina.

Ce varsta are Vica Blochina, cati ani are ea? A trecut de 37 si inca mai pozeaza ca o fetita de 20, ma mir ca nu o ia Capatos pe post de manechin in locul celor doua dansatoare de la miezul noptii. Care este data nasterii Vicai? Ei bine pe 8 august isi va adauga inca un trandafir in buchetul vietii si va avea fix 40 de ani. Baietelul ei este nascut pe 5 mai, deci acum cateva zile a serbat si el siua de nastere, pacat ca nu s-a dat asta in direct, daca tot avem Acces-ul la TV in fiecare zi! Un calcul simplu ne arata ca Vica Blochina a ramas insarcinata chiar in jurul datei de 8 mai, dar in 2006!

Vica Blochina - nemachiata
Vica Blochina – nemachiata

Biografii noi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *