Am primit pe FaceBook sute de cereri sa o introducem si pe Bianca Dragusanu aici, in randul VDT – adica vedete de prima mana, asa ca nu putem sa nu ne executam. Mai ales ca toti asteapta finalul povestii cu Victor Slav. Oricum, pe langa multele povesti de prima pagina, intretinute de Bianca Dragusanu si de multe ori si de PRO TV sau Antena 1, pana la urma Bianca Dragusanu este o tipa care a slabit mult, ex prietena lui Catalin Botezatu si cam asta e tot.

Bianca Dragusanu si Victor-Slav
Bianca Dragusanu si Victor-Slav

O sa dam si cateva detalii biografice, sa fie asa cum vor fanii ei si evident ai nostri. Pe vremuri daca mai tineti minte Bianca Dragusanu se numea Blonda lui Bote, acum va fi Blonda lui Slav? Culmea ca pe la 16 ani a debutat in emisiunea aia faina, de la TVR a lui Mircea Radu, Din Dragoste, alergand dupa un domn mult mai maturi din Petrosani.

Totusi celebritatea i-a fost adusa de ziarul Libertatea, care la 21 de ani impliniti a decisa ca locul ei este pe pagina 5, asa merge treaba cand vrei sa devii model, pozezi fara haine pe o pagina, drumul e deschis apoi.

Totusi pentru a avea succes trebuie si un dram de noroc, ar trebui sa ii dea macar un miel frumaosei Loredana Chivu, care i-a facut loc in emisiunea de nivel mondial, “Un Show Păcătos”.

Radem glumim, insa Bianca Dragusanu a prezentat moda (e drept mai mult bichini) pentru celebrele case de moda Cavalli, Dolce & Gabbana si Armani. Nu e lucru putin, pentru o domnisoara care la 16 ani alerga duba barbati.

Au, am uitat, eram la datele biografiei Biancai Dragusanu, deci este nascuta pe 16 decembrie 1983 la Petrosani. Inaltuta, masurand 180 cm din cap pana la picioare, dimensiunile bustului variabile, dar destul de mari, mijlocelul crdem ca d emulte ori scade sub 60 cm. Perfcta, Burlacita Bianca Dragusanu va deveni probabil si mama in curand, asta daca se tinecineva de treaba, Cristea, Bote sau macar Voctor Slav. Cineva trebuie sa nu uite ca deja fata noastra va face in curand30 de ani.

Biografii noi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *