Am cititi in ultima vreme atatea articole legate de adevatara biografie a Elenei Udrea, incat nu mai stiu ce sa cred. Madalin Voicu ar fi afirmat in cadrul unei emisiuni televizate ca Elena Udrea este de etine rroma, fapt neconfirmat de candidata la presedentie, deci destul de nesigura informatia, sau cel putin neasumata de protagonista. Nascuta in 1973, anul acesta Elena Udrea a implinit 41 de ani [ luna decembrie ], este blonda – nu stim daca este vopsita sau naturala, a poszat destul de indraznet pentru reviste, cum ar fi One, a fost casatorita cu Cocos si s-a tot mutat din PNL in PDL, apoi in Miscarea Populara, oriunde poate fi aproape de Traian Basescu.

Elena Udrea a terminat facultatea in anul 1996, adica la varsta de 23 de ani, chiar daca la o facultate privata, pare destul de normal, daca tinem cont ca multi din generatia ei isi fac studiile la privat la varste apropiate de pensionare, evident dupa ce intra in politica. Casatorita cu un necunoscut, in 2003, adica la varsta de 30 de ani, cred ca o parte din datele biografice ale Elenei Udrea publicate de adversarii ei politici sunt eronate. Cel putin indiferent daca viata ei a fost sau nu aventuroasa, se pare ca studiile le-a facut la timp. Cum a ajuns Elena Udrea sa fie preferata lui Traina Basescu, asta ramane o necunoascuta, de ce accepta presedintele sa piarda capital politic de dragul ei, ramane iarasi un mister.

Va fi Elena Undrea Presedintele Romaniei? Eu cred ca nu, oricat spera ea ca legatura cu un fost presedinte o va propulsa, eu mai cred ca va ramane pe post de “numita” si nu va ajunge prin propriile mijloace acolo unde vizeaza. Dar asta e o alta poveste. UpDate: pentru a evita arestarea si o noua detentie, Elena Udrea a fugit in Costa Rica, unde a dat nastere unui copil. Era si timpul, spun grurile rele!

Biografie Elena Udrea
Biografie Elena Udrea

Biografii noi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *