Desi nu ne asteptam, Ramona Badescu este intr-un con de umbra si intr-o scadere drastica de popularitate. O demonstreaza si cele cateva pagini de FaceBook care o promoveaza [ nefiind siguri ca macar una este gestioanta de actrita Ramona Badescu ]. Desi a incercat in cateva randuri sa pozeze la fel ca si alte frumuseti locale, pentru reviste mai putin acceptate pentru minori, chiar daca la varsta ei arata superb, Ramona Badescu nu reuseste sa atraga fani.

Au aparut imagini cu  Michele Torpedine si Ramona Badescu pe plaja, sa-u facut zeci de speculatii, insa cu toate acestea Ramona Badescu a ramas in umbra. Se pare ca romanca est emai apreciata peste hotare decat in tara, pana si renumitii Donald Trump si Steven Tyler au ramas fascinati de frumusetea ei la concursul Miss Universe din 2013, insa fara rezultat.

Tot in 2013 Ramona Badescu marturisea ca isi doreste un copil, insa se pare ca nu s-a aventurat nimeni sa fie tatic, cel putin pana astazi. Incercarea de a urca cateva trepte prin prezentarea in locul Mihaelei Radulescu a emisunii ”Duminica in familie” nu a reusit sa ii creasca popularitatea printre romani. Singurul interesat de viata ei se pare ca a fost „mitocanul” Radu Banciu.

Rivala sa, Andreea Marin – cand zic rivala ma refer la popularitate, nu exista nici o dovada ca cele doua frumuseti de la TVE ar avea ceva de impartit – sta de mii de ori mai bine, este iar in centrul atentiei cu emisiunea Pretuieste Viata, despre care vom scrie si noi in curand pe portalul e4Tv.

Ramona-Badescu in gura presei
Ramona-Badescu in gura presei

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *