Andreea Marin este la a treia casatorie, moment prielnic la inceput de drum sa-i prezentam biografia pe site-ul nostru. Numele frumoase moldovence, nascuta la Roman in anul 1974 este Andreea Violeta Marin si s-a nascut la data de 22 decembrie, exact de ziua revolutiei de la Bucuresti. Primul ei sot, Cristian Gheorghita era cu 20 de ani mai batran decat Andreea Marin, lucru care nu s-a mai repetat de atunci, la fel cum spune prezentatoarea TVR ca nu se va mai repeta nici rochia de mireasa.

Andreea Marin
Andreea Marin

Casatorita la doar 21 de ani, Andreea Marin a divortat in 1998 la numai trei ani de mai varstnicul ei sot pentru a se casatori cu Stefan Banica Jr. abia in anul 2006. Nici viata alaturi de starul care umple in fiecare an Sala Palatului nu a fost numai lapte si miere, iata ca numai dupa sapte ani de casnicie. Astfel Andreea Marin a depasit cu un an dublul celor petrecuti de primul ei sot. La scurt timp s-a recasatorit cu turcul Tuncay Ozturk. Din casatoria cu Stefan Banica Jr. Andreea Marin a ramas cu o fetita, iar acum se zvoneste ca ar fi din nou gravida cu mai tanarul ei sot.

Scandalurile nu au trecut pe langa Andreea Marin, mai intai cu fosta sotie a lui Stefan Banica Jr. – Mihaela Radulescu, apoi cu o presupusa mama a unui copil din flori si mai nou, scandalul jurnalului Andreei Marin din prima casnicie. Daca jurnalul exista si ce a spus Maruta e adevarat [ oare de ce s-ar risca Catalin Maruta sa fie dat in judecata?], atunci cu siguranta cine-l putea da la Pro TV? Nu speculam, va lasam sa decideti singuri.

Dupa o scurta cariera la TVR Iasi, Andreea Marin devine mama surprizelor, are la activ numeroase afaceri, este director editorial al Revistei „Business Woman Magazine” si  presedinte fondator al Fundației „Pretuieste Viata” .

Cariera de prezentator de stiri a frumoasei Andreea Marin a inceput la 19 ani la TVR Iasi, apoi reporter special al TVR si realizator radio. La Salonul International de Inventii de la Geneva a fost rasplatita cu o medalie de auri, pentru inventia sa pentru bebelusi – body-ul extensibil.

[Va urma..]

andreea-marin-banica
Andreea Marin Banica

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *