Nici nu a inceput bine colaborarea dintre Andreea Marin si TVR la noua emisiune Pretuieste Viata si aceasta a luat sfarsit. Pentru noi oamenii de rand asa ceva este de neconceput, nu ne referim la disparitia emisiunii din grila de programe ci la motivul „divortului” dintre Andreea Marin – fosta Banica si TVR.

Dupa ce Andreea Marin a revenit din Turcia, unde a vizitat monumentele crestine de la Efes, iata ca a descoperit datorita unui caz tragic, ca echipa ei nu a primit nici un ban de mai mult e luni. Astfel Andreea Marin a fost nevoita sa rezilieze contractul cu TVR iar emisiunea care aducea un venit bunicel televiziunii publice a ramas pe butuci.

Cum e posibil ca o televiziune publica sa nu-si plateasca colaboratorii, salariatii, nu stim insa stiou sigur ca Andreea Marin facea o emisune de calitate. Mult mai buna decat Surprize Surprize, caci in Pretuieste Viata chiar aducea persoane ce meritau a fi cunoscute de romani.

Ca de fiecare data, statul este cel mai prost gestionar, si asta nu pentru ca sistemul e prost, ci pentru ca mereu sunt in frunte personaje puse politic, deci care nu-si vad decat intersul propriului buzunar si evident pe cel al partidului de la guvernare.

Parca vad ca Andreea Marin pleaca de la TVR si se muta la o televiziune privata, sau mai interesant, se muta in tara mai tanarului ei sot. Chiar daca nu sunt un fan Andreea Marin, recunosc ca facea treaba buna, iar cei ce fac asa ceva, ar trebui sa fie lasati sa o faca, nu sa fie obligati sa plece din tara, iar apoi cand au succes in alt colt de lume, sa ne reamintim ca sunt romani.

Andreea Marin pleaca de la TVR
Andreea Marin pleaca de la TVR

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *