Dragi cititori, cu ocazia intoarcerii Catalinei Grama sau cum mai este cunoscuta, Jojo – am decis sa deschidem si noi rubrica de discutii, legata evident de actorii din Romania sau din strainatate. Pentru cine nu stie, Catalina Grama s-a intors recent din Mexic. Iar pentru cei ce nu mai stiu ce face Catalina Grama ( Jojo ) in ultima vreme, va anuntam ca joaca in filme, si joaca bine.

Jojo – Marea Aventura Lego

Probabil ca in curand filmul Marea Aventura Lego va fi unul dintre cele mai cautate online, iar Catalina Grama interprteaza rolul unei pisicute roz – Unikitty. Eu totusi as dori sa discutam dsprfe prestatia ei in filmul „Ultimul corupt din Romania” pe care puteti sa-l vedeti online pe Cinema 24h sau pe cel mai bun site de filme online din Romania.

Daca te intrebi cand va avea loc premiera filmului Marea Aventura Lego, iti spunem noi: pe 14 februarue, adica  fix de Valentine’s Day! Jojo sau Catalina Grama este evident o voce in filmul de desene animate, sper ca v-ati dat deja seama. Ce zice acum Ionut Grama, fostul sot al Catalinei? Divortul dintre Jojo si Ionut Grama a tinut prima pagina a ziarelor de tip tabloid cateva saptamani, insa iata ca intoarsa din concediul petrecut in Mexic, Catalina Grama arata mai bine ca oricand. iar baietelul ei, Achim Ioan Grama, creste mare si voinic.

Catalina Grama alias Jojo
Catalina Grama alias Jojo

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *