Va spun cinstit ca nu stiu cum am avut ideea de a deschide rubrica Monden, insa cu siguranta nu ma asteptam la atatea cereri cate am primit in ultima luna, iata ca si Andreea Tonciu a ajuns sa fie ceruta la rubrica biografii mondene. Teoretic vom ajunge un fel de Maruta din caruta pe internet, fara minte si cu prea multe pitipoance prezentate pe site, insa nu poti refuza publicul. Mai rau este ca nu gasim poze cu Andreea Tonciu ce se pot prezenta publicului. doar prostii si iar prostii.

Cariera – uite ca nu gasesc apelativul, de obicei spun telentatei, frumoasei, insa acum am ramas fara cuvinte – Andreei Tonciu incepe acolo unde toate fitoasele au inceputm in ziarul Libertatea, expozitia de forme in costumul Evei – nu stiu de ce nu se face si o pagina cu dintii fetelor, sa le alegem dupa dantura – apoi Andreea Tonciu a fost aleasa drept statuie vie la emisiunea Adrianei Bahmuteanu. Experienta la canal [ Kanal D ] a reusit sa o propulseze pe post de iubita de fotbalist, recidivistul fiind Cristi Pulhac, spunem recidivist, pentru ca dinamovistul avea deja o iubita in acel moment, deci a recidivat in dragoste.

Andreea Tonciu este atrasa de echipa Dinamo, si cum Nicolae Mitea cauta o colega experimentata in echipe de fotbal, care luase suficiente goluri incat nu mai avea palsa, iata viitorul iubit al Andreei Tonciu. Dupa ce a dat BAC-ul, evident ca nu stim rezultatul, dar nici nu conteaza, am vazut deja in direct meditatiile de la Pro Tv, concediata in direct si revenita la Bahmu, de profesie iubita de dinamovist, ce ar mai ramane de spus? Ca Andreea Tonciu s-a nascut in Bucuresti la data de 12 mai 1986, ca se spune ca intrat la Facultatea de Management Turistic si ca din cand in cand, atunci cand nu aiu cu ce distra publicul, televiziunile o cheama.

Andreea Tonciu isi numara castigul la TV
Andreea Tonciu isi numara castigul la TV

Biografii noi:

  • Nu sunt biografii noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *