Probabil ca multi au urmarit evolutia Alexandrei Catalina Grama nascuta Ionescu, mai ales in serialele TV precum Spitalul de dementa sau Serviciul Roman de Comedie. Iata de ce credem noi ca a sosit timpul sa lansam si o Biografie a indragitei Jojo – jeune et jolie. E intradevar si tanara si frumoasa, dar mai ales talentata.

Jojo - Biografie
Jojo – Biografie

Recunosc ca ori de cate ori o vad pe Jojo in rolul de batranica ma prapadesc de ras. Zici ca e originalul, o bucuresteanca cu talent, jos palaria. Nascuta in anul 1981, a urcat rapid in topul actritelor indragite.

Este absolventa a Facultatii de Teatru si Film, deci este o actrita cu patalama la mana, desi a cochetat si cu muzica, nu putem spune ca nu are talent, totusi actoria este meseria ei de baza. Jojo a debutat la numai 15 ani, destinul ei a fost sa fie prezenta pe micile ecrane, dar a jucat si in piese de teatru, cum ar fi Tanta si Costel sau Opera de trei parale a lui Bertolt Brecht pe scenele teatrului Nottara si a Teatrului de Comedie.

Credem ca din filmografie ar trebui neaparat aminitite productiile Poker si Ultimul corupt din România in regia lui Sergiu Nicolaescu. Deasemenea este castigatoarea editiei a XII-a a emisiunii Dansez pentru tine. Talentata, Jojo a creat videoclipul „Roz” cu care a castigat premiul Otto. Este la fel de cunoascuta si pentru pozele incendiare din reviste de profil, pe care nu le amintim aici. Asteptam cu incredere evolutia actritei Jojo, sau de ce nu, o noua melodie sau videoclip lansat de Catalina.

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *