Alexandra Dinu este fiica Lilianei si a lui Tiberiu Dinu, este nascuta la Bucuresti in anul 1981 la data de 3 ianuarie. Tatal ei fiind demnitar, evident ca Alexandra Dinu a absolvit liceul Jean Monnet din capitata, liceul unde toata lumea buna isi inscrie copii. Fiind foarte frumoasa, Alexandra Dinu a intrat imediat in lumea shobizz-ului, postul TVR 2 fiind interesat de calitatile ei pentru emisiunea Trupa DP2. Alexandra Dinu abia implinise 19 ani.

Urmatoarea etapa, fireasca era mutarea la un post de televiziune de succes, care evident plateste mai bine, asa a ajuns Alexandra Dinu la Pro Tv, prezentand emisunea ProMotor. briliantul, Adrian Mutu – a si pus ochii pe frumoasa prezentatoare, s-a casatorit cu ea si au avut impreuna un baietel, pe Mario Mutu.

Cum postura de prezentatoare in fusta scurta nu era chiar planul pe care Alexandra Dinu il urmarea, a debutat si ca actrita, in comedia Garcia si oltenii. Cum viata alaturi de Adrian Mutu nu a fost tocmai raiul, iata ca Alexandra Dinu divorteaza si pleaca in Italia. Aici va prezenta mai intai rubrica Meteo la postul TV Rete4, al cunoscutului si controversatului  Silvio Berlusconi.

Admirata de italieni, ravnita de multi milionari, Alexandra Dinu a fost selectata de firma Ferrari pentru a deschide drumul masinii in Romania. Astfel calutul cabrat a ales ca imagine pentru Romania, o romanca frumoasa.

Acum Adriana Dinu, fosta Mutu, este la randul ei mamica, deci trebuie sa stea mai mult alaturi de micutul Mario, iar cum nu duce lipsa de oferte, iata ca a ales sa joace intr-un film romanesc, Doctori de mame. ce va rezerva viitorul pentru Alexandra Dinu vom vedea, noi vom reveni cu date inedite din viata actritei si modelului ce a reusit sa depaseasca nume sonore din showbizz-ul romanesc, dar si international

Alexandra-Dinu
Alexandra Dinu

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *