Cititorii nostri sunt deja familiarizati cu viata si activitatea frumoasei si talentatei Anastasia Lazariuc din articolul biografic, insa nu toti sunt la curent cu vasta sa cariera de artist. Iar faptul ca Anastasia Lazariuc a avut o relatie de trei ani cu iluzionistul roman Leonard Iosefini este si mai putin cunoscut. Probabil ca asa a fost soarta frumoasei cantarete, sa nu aiba parte de iubire. Dupa ce a trebuit sa imparta dragostea parinteasca cu inca 10 frati, Anastasia Lazariuc s-a casatorit de tanara, insa nici aici nu a avut parte decat de greutati.

Plecata in Romania, imediat dupa revolutia din 1989, Anastasia Lazariuc s-a indragostit de cel ce avea sa-i cante „Sus in deal”, Mihai Constantinescu. Cata fericire a fost pentru Anastasia Lazariuc nu stim, artista preferand sa nu dezvaluie prea multe. Nici macar nu si-a asumat pana de curand relatia.

In  octombrie 2010, ziarele vuiau despre iminenta casatorie a Anastasiei Lazariuc in varste de 57 de ani cu mai tanarul Leonard Iosefini, care era cu mai bine de 10 ani mai tanar. Daca dupa zvonurile din 2009, asteptata nunta din 2010 dintre Anastasia Lazariuc si Leonard Iosefini, a urmat despartirea, nu putem decat sa fim tristi. Daca primul ei sot Gheorghe Criganuta o batea, Anastasia Lazariuc rezistan d eroic 15 ani, se pare ca norocul in dragoste nu a venit niciodata pentru frumoasa basarabeanca.

 „Era foarte important sa gasesc o persoana care sa ma accepte asa cum sunt”

Asa vorbea Anastasia Lazariuc despre frumosul iluzionist, insa se pare ca si aceasta dragoste a fost o iluzie, poate ca acum fiind trecuta de 60 de ani va gasi in sfarsit dragostea pe care atat de frumos a reusit sa o transmita prin cantecele ei.

Anastasia Lazariuc
Anastasia Lazariuc, Ovidiu Komornik si Leonard Iosefini

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *