Probabil ca Anastasia Lazariuc este prima moldoveanca cunoscuta in Romania, poate daca nu punem la socoteala sotii Aldea Teodorovici. Frumoasa si talentata, cu un repertoriu ce unge la suflet orice meloman, Anastasia Lazariuc s-a nascut in anul 1953 la Bacioi. Ziua de nastere este 6 iulie, in pliba vara. Daca primacasatorie nu a fost un eveniment placut, din ea a rezultat frumoasa sa fiica, Ileana Lazariuc.

Sosita in Romania dupa revolutie s-a zvonit ca Anastasia Lazariuc ar avea o relatie cu Mihai Constantinescu, mai ales ca acesta a cantat impreuna cu frumoasa din Basarabia o lunga perioada de timp. Neconfirmata oficial la inceput, se pare ca totusi intre cei doi a fost o scurta idila.

Probabil ca stiti deja melodia „Pana la lacrimi mi-e draga viata” – melodie ce putini stiu a fost cedata pentru a fi interpretata de formatia Savoy condusa de inegalabilul Marian Nistor.

Anastasia Lazariuc a fost prezenta in Romania inca din 1990, la festivalul de la Mamaia, insa prima vizita in tara noastra a cantaretei din Basarabia i se datoreaza unui alt mare nume a muzicii internationale: Eugen Doga. Cel mai recent album al artistei este din 2011 – Nostalgie.

Controverse cu Anastasia Lazariuc

Ca in viata oricarui mare artist, multe controverse s-au nascut pe marginea vietii cunoscute sau banuite a cantaretei Anastasia Lazariuc. Astfel sotia lui Mihai, Mihaela Constantinescu a spus intr-un interviu ca ea este cauza destramarii iubirii dintre ea si Mihai.

La fel de controversate sunt si pozele mai „deosebite” pe care le-a facut Anastasia Lazariuc de-a lungul carierei sale, noi inclinam sa spunem ca ce este frumos, place tuturor. Iar Anastasia este frumoasa, deci inmod evident invidiosi sunt multi, atat pe succesul ei in cariera, dar si pentru cum arata la peste 60 de ani – impliniti anul acesta in luna iulie.

Anastasia Lazariuc
Anastasia Lazariuc

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *