Ce stim noi despre Oana Roman, sau ce gasim atunci cand cautam biografia ei? Ca este fica lui Petre Roman, ca are mai multe kilograme decat e necesar, ca e destul de tinerica, dar mult mai in varsta decat iubitul ei, care deja in curand ii va deveni sot. Cautand date despre Oana Roman, aflam ca este cu 10 ani mai mare decat iubitul ei, Marius – care are 27 – deci Oana Roman are 37 de ani. Si astazi s-a casatortit cu iubitelul ei, tinere si frumusel, intr-o rochie roz bonbon.

Marius Elisei si Oana Roman sunt acum sot si sotie, au impreuna un bebe mic ce este pana una alta in burtica la mamica, dupa un an de iubire fierbinte, iata ca acum Oana Roman a devenit si Elisei. Fosta doamna Consilier de imagine si PR Blue Air este acum in concediu de marternitate, cununia civila fiind ultima mare distractie pana la nastere, cel putin asa ne-a anuntat chiar Oana Roman, care la randul ei a fost sfatuita de medici sa lase chefurile si sa se cuminteasca.

Radem sau glumim, dar Oana Roman a studiat la Sorbona, deci nu e chiar ceea ce vede toata lumea – fata cea plinuta a lui Petre Roman. In 1994 Oana Roman a terminat liceul, iata ca in 2014 – dupa 20 de ani se si marita cu alesul inimi ei, Marius Elisei. Ultima ora: la cununia Oanei Roman a fost prezenta si Mioara Roman, insa nu s-a auzit nimic despre proaspatul tatic – Petre Roman. Doar ca desi a fost la primarie cu fata sa, nu prea stie cine e ginerele sau. Nu e mare bai, va avea timp sa-l cunoasca in curand, mai ales ca va deveni bunic in curand.

Oana Roman acum ceva vreme
Oana Roman acum ceva vreme

Biografii noi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *