Oana Roman a fost surprinsa de paparazzi in timp ce lua cina cu un alt barbat, Razvan Ciobanu. Din pacate pentru infometatii de cancan nu au avut ce surprinde, cei doi fiind buni prieteni. Ar fi vrut destui sa vada un cutremur in viata lui Marius Eisei, mai tanarusl sot al Oanei Roman. Tanara sau mai corect spus proaspata mamica a iesit si ea ca omul, la o berica cu prietenii, unde si-a petrecut toata seara. Probabil ca in acest timp taticul cel tanar a stat cu bebelusul, in timp ce mamica se distra. dar ce nu face un sot pentru sotia sa?

Ce greutate are Oana Roman ?

Ce urmeaza acum? Evident o serie de emisiuni la Catalin Maruta in emisiune, altfel nici nu s-ar putea. Apoi va urma Antena cu un show incendiar la Capatos, dupa miezul noptii. Si toate asta pentru ca Oana Roman a iesit la restaurant cu Razvan Ciobanu. Dar daca ar fi fost la piscina sau la patinuar? Ce biografie am mai scrie noi! Asa va trebui sa ne limitam la date personale legate de inaltimea Oanei Roman, greutatea ei si astfel raspundem la intrebarile primite de la cititori.

Din pacate nu putem decat sa estimam greutatea Oanei Roman, la fel cum nu putem sti nici macar pe cea a Ozanei Barabancea – dar banuim ca trece de 50 sau 60 de kilograme. Cu cat? Aici este intr-adevar problema, sa aflam cat cantareste Oana Roman fara pantofi si bijuterii, dar cu mandrie si bucurie pentru ca este o mamica model! Dar ca sa va dam si voua o tema de gandire: stii cum a slabit Ozana Barabancea 40 de kilograme! Totul probabil se datoreaza celor de la Antena 1 si emisiunii Splash!

oana-roman-si-sotul
Oana Roman a fost surprinsa de paparazzi

Biografii noi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *