Iata o intrebare care vad ca framanta pe multi: cati ani are Oana Roman? Ei bine, asta depinde de anul in care pui intrebarea, si cum aceasta intrebare va persista atata timp cat Oana Roman va fi prezenta la Pro TV, caci Maruta nu poate trai fara sa ne arate burtica iesita din comun a Oanei Roman, va trebui sa faceti singuri socoteala, stiind ca Oana Roman s-a nascut in urma cu 37 de ani de la data acestui articol.

Oana Roman a pozat gravida

Oana Roman se crede la fel de frumoasa ca “Mama Natura”, asa ca a pozat aproape in costumul Evei cu burtica la vedere, pentru cei indragostiti de fetele BBW. Faptul ca inca Oana Roman nu a nascut, dar se indreapta de maine spre materinitate nu a impiedicat viitoarea mamica sa pozeze intr-un pictorial pentru majori. Ce putem sa spunem? Erau cuvinte care incepeau cu d si se terminau cu os, insa nu ne permitem sa le scriem chiar noi, chiar daca astfel de poze cu Oana Roman chiar le meritau.

Interesul aproape bolnavicios a lui Catalin Maruta fara de gravide te lasa masca. Mai intai Nicoleta Luciu, despre care cu sigurant ava trebui sa scriem in curand, acum Oana Roman, si cine va urma? Nu mai zic ca-i plac plinutele, fata Andei Calugareanu, familia Clejanilor si acum fata lui Petre si Marioara Roman. Norocul celor cu televizoare cu ecran mare, panormaic, sa incapa toti si sa nu ne miscam capul in sus si in jos.

Oana si Mioara Rroman
Oana si Mioara Rroman

Biografii noi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *