Nastrusinca Oana Zavoranu a decis se pare sa se desparta de mai tanurul ei iubit, Razvan Dumitrescu, dupa o convietuire destul de scurta. Stim deja ca oana Zavoranu actioneaza la impuls si de obicei noaptea, asa s-a intamplat si in luna ianuarie, cand pe la 2:30 noaptea, Razvan Dumitrescu si-a facut frumusel valiza si a iesit val vartej pe usa dormitorului roz din apartamentul Oanei Zavoranu.

Se pare ca indiferent cat de impasibila ar vrea sa apara Oana Zavoranu, a fost afectata destul de mult de despartirea de tinerelul Razvan Dumitrescu, caci nu a putut dormi in casa in care timp de trei ani si-a petrecut noptile in patul comun, asa ca s-a dus la prietena ei, Raluca Macovei. Insa stim bine ca vedetele din showbiz nu pot sta singure noaptea, stiti desigur melodia, mi-e frica sa dorm singurica, asa ca pe 14 februarie Oana Zavoranu avea deja un nou partener, caci pana nu ne confirma chiar ea, nu putem sa-l numim iubit.

Idila dintre Oana Zavoranu si Tomer

Tomer este numele noului partener de nebunii al Oanei Zavoranu, caci chiar ea afirma ca desi intre ei este ceva extraordinar [ desigur mai ceva decat cu Tudy ], nu se poate vorbi in acest moment de o relatie in adevaratul sens al cuvantului. Dar se pare ca mai tanarul ei iubit este dispus sa-i lase libertate iubitei sale mai varstnice, caci Oana Zavoranu are nevoie de libertate, nu poate fi tinuta in lanturi – fie ele si ale iubirii. Totusi relatia dintre Tomer si Oana Zavoranu este foarte serioasa, caci altfel nu pleca in Israel sa-si cunoasca sa zicem asa, viitorii socri. Diferenta de 15 ani dintre oana Zavoranu si Tomer par sa nu-i puna probleme frumoasei romance. Sa le uram casa de piatra?

Oana Zavoranu s-a despartit de Razvan Dumitrescu
Oana Zavoranu s-a despartit de Razvan Dumitrescu

Biografii noi:

  • Nu sunt biografii noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *