Oana Zavoranu est euna dintre cele mai indragite actrite din Romania, fie ca recunosc unii, fie ca nu recunoasc. De aceea o biografie Oana Zavoranu trebuia sa fie prezenta pe site-ul nostru, dedicat marilor nostri actori, la rubrica actori tineri. Rolul de zgripturoaica din telenovela „Numai iubirea” a consacrat-o.

Oana Zavoranu blonda
Oana Zavoranu blonda

Iata ca frumoasa din Bucuresti, nascuta la 16 iunie 1973, a reusit sa treaca peste bariere, a apelat deseori la can can si scandaluri, dar a facut Oana Zavoranu cumva si a fost mereu pe prima pagina a ziarelor si prezenta pe la toate televiziunile.

A jucat in patru filme si telenovele, precum Pacatele Evei, Modigliani  si serialul La Bloc. Rolul pe care Oana Zavoranu l-a avut in filmul italian unde a interpetat magistral rolul Eugeniei Modigliani.

Pe langa rolurile din filme a moderat si patru emisiuni, probabil ca cifra patru este cea care-i poarta noroc. Divortata de mai tanarul si focosul Pepe (Nicolae-Ionuț Pascu), cu aventuri sau fara, caci totul este pana la urma un mister, implicarea ei in relatii fiind doar speculata de presa, dar niciodata dovedita 100%, astazi traieste o poveste de iubire cu mult mai tanarul Razvan.

Nu credem ca tinerelul va rezista prea mult langa firea vulcanica a Oanei Zavoranu, insa pana una lata, a reusit sa-i stea alaturi inclusiv cand aceasta a trecut prin cateva tentative de suicid.

Revenind la biografia ei, nu putem omite melodia „Mai buna ca niciodata”, pe care o gasiti pe youtube. Nici politica nu i-a fost straina, alaturi de Vadim Tudor, care ori rade ori chiar o ia in serios. Scandalurile Oanei Zavoranu cu mama sa Marioara au tinut destul de mult, astazi sunt din nou mama si fiica. La cutite cu Maruta fara….in fine, pana la urma prietemna cu Dan Capatos, care o invitapentru audienta si Oana Zavoranu se duce pentru rreclama. Nu inceiem fara a aminti de incidentul in care a dat-o afara din platoul de filamare pe nu mai putin celebra Monica Gabor.

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *