Se pare ca dupa ce Radu Banciu a fost criticat inclusiv de Andrei Gheorghe, o petitie a telespectatorilor B1 TV ar putea fi trimisa conducerii televiziunii la care lucreaza Radu Banciu, prin care sa se ceara concedierea sa. Nici nu ar fi mare pierdere pentru postul TV B1, cat despre telespectatori ar fi o adevarata gura de oxigen, dupa intoxicarea cu prosteli si maimutareli in fata camerelor in care Radu Banciu se poarta fix ca maimuta Cita din filmele cu Trazan.

Stau si ma intreb, oare Radu Banciu nu are oglinda acasa, nu are prieteni care sa-i spuna cat de stupid se comporta in fata camerelor de luat vederi? Sau poate am inebunit noi, cei care nu intelegem ce vrea de fapt Radu Banciu sa ne spuna? Faptul ca Radu Banciu a fost amendat cu 5.000 lei de catre Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii ar fi trebuit sa-i de a de gandit. Oricum speram ca initiativa de a semna o petitie pentru interzicerea tovarusului pe posturile de televiziune ar fi un pas inainte atat pentru televiziuni cat si pentru Radu Banciu, care s-ar vedea nevoit sa invete bunele maniere.

Am fost intrebati de ce nu postam poze cu Radu Banciu pe site, ei bine va spunem ca inca nu am deschis rubrica desene animate, insa daca o vom face, la categoria „homo mascaricius” o sa postam cateva zeci de poze haioase cu tovarasul.

Radu Banciu si Andrei Gheorghe
Radu Banciu si Andrei Gheorghe

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *