Andrei Gheorge nu a fost nicodata pe placul meu, insa nu sunt eu in masura sa-l judec, sau macar sa-l apreciez ca om, insa o pot face ca persoana publica. Despre el, Andrei Gheorghe marturisea in 2011, cand a descoperit ca are datorii de peste un milon de euro [ ma intreb totusi cum reusesc unii sa imprumute milioane, iar noi, astia amaratii nu resusim de o garsoniere], dar sa vedem ce zice Andrei Gheorghe despre sine:

Nu sunt foarte intelept. Dar muncesc de la 16 ani. Zi de zi, de la sase dimineata. Am fost ajutor de sofer, trei ani de zile, dupa ce am picat la treapta, ca un derbedeu ce eram. Si in secunda doi, in loc sa ma lase sa pierd timpul hormonal cu baietii, parintii m-au trimis la treaba”.

Cam asta as spune si eu, daca m-ar intreba cineva, dar nu ma intreaba, deci o sa vorbesc neintrebat. probabil ca datoriile o sa-l faca pe Andrei Gheorge sa vada viata cu alti ochi, iar reactia la prostiile debitate de Radu Banciu, maimuta de la tal B1 Tv, arata ca deja este pe drumul cel bun.

Radu Banciu, saracu’, a vrut atat de mult sa fie Mircea, ca a devenit mai mult Badea”, a explicat Andrei Gheorghe.

Pacat de postul TV B1, care dupa ce a fost amendat de CNA, i-a dat apa la moara in contiunare unei lichele ca Radu Banciu.

andrei-gheorghe
Andrei Gheorghe plin de datorii – la tara

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *