Se pare ca frumoasa Andreea Mantea a pus ochii pe Vladimir Draghia – pe care-l lauda din ce in ce mai des, desi inca nu au aparut poze cu cei doi in ipostaze compromitatoare. Sa cum stiti probabil din biografia ei, Andreea Mantea este imaginea Jolidon in lume, deci este si foarte frumoasa si foarte cunoscuta. Partea mai dificila este sa gasesti o poza cu Andreea Mantea care sa fie accesibila minorilor, dar asta e alta poveste.

Dragostea dintre Stefan Stan si Andreea Mantea a fost de scurta durata, poate ca noua idila [ o presupunere, nimic mai mult ] cu Vladimir Draghia va fi mai lunga si mai placuta pentru ambele parti. Pana la urma simbolul Jolidon, Andreea Mantea merita si ea ceva mai bun si de buna calitate.

Stau si ma intreb, totusi vedetele precum Andreea Mantea, nu se gandesc niciodata ca pana la urma o femeie inteligenta poate sa vanda mai mult decat propria imagine, ca atunci cand lumea iti cauta numele, cauta printre poze si nicodata printre cuvinte? Dar cel mai important este ce zice lumea, iar faptul ca pagina de Facebook a frumoasei Andreea Mantea are peste 300 de mii de fani, spune ceva, chiar daca avem o pagina Andreea Mantea real, una oficial si una pe bune. O ultima dilema, care o fi legatura intre Andrea Mantea si estrambotica? Ma refer la nume si nu la magazinul ei online.

Andreea Mantea si Stefan Stan
Andreea Mantea si Stefan Stan

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *