Andreea Mantea si Cristi Mitrea se vor casatori pe ascuns, departe de privirile indiscrete ale televiziunilor de scandal? Andreea Mantea si Cristi Mitrea vor ramane un cuplu sau emisiunea burlacita a fost doar un show de televiziune? Iata cateva intrebari la care va raspunde noul cuplu, cel al luptatorului Cristi Mitrea si al celei mai ravnite fete din Romania, Andreea Mantea! Din 20 de super barbati au ramas doar ytrei, iar numai unul a reusit sa-i franga inima focoasei brunete!

Se pare ca imediat ce a anuntat casigatorul, Andreea Mantea si-a facut o noua pagina pe FaceBook, pentru a fi aici noul inceput al cuplului format din Andreea Mantea si Cristi Mitrea. Asa cum v-am obisnuit deja, am trimis cativa reporteri e4TV pentru a spiona noul cuplu si pentrru a va dezvalui ceea ce altii ascund. Asa cum stiti nu facem mare tam-tam cu descoperirile noastre, avem cele mai bune biografii ale vedetelor din Romania, in curand vom trece la Republica Moldova si de ce nu, la intreaga Europa. Apoi cu ajutorul vostru vom trece peste ocean, vom ajunge in America si Japonia, apoi in Australia. Doar impreuna cu voi site-ul nostru va reusi sa se mentina acolo unde altii nu reusesc!

Andreea Mantea si Cristi Mitrea vor pleca cateva zile sa patreaca in doi primele zile de bucurie, iar reporterii nostru au aflat si unde! Dezvaluiri si filmari video inedite cu cei doi indragostiti in curand doar pe e4TV – sectiunea actori!

Andreea Mantea si Cristi Mitrea
Andreea Mantea si Cristi Mitrea

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *