Am aflat de pe FaceBook ca Mircea Badea este copil din flori, fapt ce-i da avantajul ca poate rade de parintii oricui, inclusiv de cei ai lui Grigore Cartianu. Nici nu ma miran sa fi avut Mircea Badea parinti normali, deci vestea pare a fi adevarata, dar neconfirmata inca oficial de antenistul numarul unu. O va face insa in curand, suntem siguri, ne va arata poze cu florile din gradina cu care este inrudit [ sau cu vecinul de peste gard, caci si asa poti ajunge in burtia lui mamica ]. Ce face Carmen Bruma din el vedeti si voi seara de seara la TV – asta daca aveti proasta inspiratie sa stai la TV la ora la care Mircea Badea se stramba pe antena [ nu stiu care, caci nu le urmaresc, dar e clar ca la una din cele trei ]. In poza poate fi vazut Mircea Badea si tatal sau biologic [ cel cu burta atarnata ].

Acum va intrebati de ce in 1973 cand a fost concepul  Mircea Badea de tatal sau biologic mama sa nu l-a dat afara, iar eu va spun ca nu se putea, nu aveau sapun sa se spele acolo unde controleaza doctorul cand vrei sa-ti dai afara copii din flori, asa ca nespalata nu se putea duce, iar ochelaristul cu burta promisese ca-l aduice la TV, cand va creste mare. Asa s-a si intamplat, deci acum va este clar de ce se ia nea  Mircea Badea si tatal sau biologic de toata lumea, inclusiv de parintii colegilor din presa?

PS: am avit curiozitatea s ama uit la blogul lui  Mircea Badea si am murit de ras, ori nu este al lui, ori reprezinta exat ceea ce a invatat el la facultatea cu care se lauda cand face spagatul la TV! Adica nimic!

Mircea Badea
Mircea Badea si tatal sau biologic

Biografii noi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *