Szobi CsehCred ca am vazut destui fraieri pe lume de cand ma perind prin viata asta, insa unul mai mare ca Mircea Badea nu cred sa fi intalnit. Ieri s-a stins din viata regretatul actor si cascador Szobi Cseh, am scris chiar noi la prima ora un mic articol omagial. Latraul lui Voiculescu, Mircea Badea junior a gasit de cuviinta sa-l mai improaste odata cu noroi. Mai ai cuvinte despre un astfel de bolnav psihic? Probabil ca si despre maica-sa ar zice acelasi lucru daca nu l-ar lauda, deci nu poti cere mai mult de unde nu este. Daca Dumnezeu si mama natura nu l-au inzestrat nu e vina lui, el are o singura vina: ca s-a nascut si inca mai face umbra pamantului.

Nu stiu daca mama lui mai traieste [ a lui Mircea Badea ] dar daca DA, poate ma intalnesc eu cu ea pe strada, sa-i explic cine e fiu-sau, ala de face spagatu’ pe ude apuca. Sau poate mai traieste cel ce a donat material genetic pentru a scoate pe gaura un astfel de schelet ambulant, ar fi minunat sa-i gasesc si sa le zic si eu cate una dulce. [ Mesaj primit ieri de la un cititor ]

Noi nu ne racim nici gura si nici nu mai tocim tastatura sa scriem despre neica Nimeni, catelusul lui Voiculescu, fratele geaman a lui Banciu, e suficient cate masaje primim despre cei doi super mascarici, parca predestinati sa lucreze la televiziuni ce au in coada cifra 1! Pana si numele parca sunt facute sa te intrebi daca nu cumva au fost acuti ambii la un party, Ba +dea sau Ba+nciu, scoatem ba-ul si unim, rezulta numele lor adevarat: Deanciu!

Szobi Cseh - in memoriam

Biografii noi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *