Daca am scris despre Andreea Mantea inseamna ca acum e momentul sa va facem cunostinta cu Tania Budi, una dintre cele mai iubite actrite din noua generatie. Sau poate te intrebi cati ani are Tania Budi de am spus noua generatie? Poate am exagerat putin cu generatia, avand in vedere ca frumaosa actrita este nascuta in anul 1968, in luna februarie in ziua a sasea. Iar dac ava ganditi ca Tania Budi este doar o femeie frumoasa, va inselati, la 40 de ani avea terminate facultatea de Jurnalism si pe cea de Matematica si ca sa fie complet cercul deja era studenta la  facultatea de Teatru.

Viata frumoasei Tania Budi a fost inconjurata de barbati puternici, precum Catalin Botezatu [ ce frumusete nu a fost curatata de creatorul de moda? ], ba chiar si Dan Bittman a incercat ceva, desi era casatorit [ sau mai degaraba pe cale sa fie casatorit, caci se stie ca seful trupei Holograf detesta actele oficiale ], ba chiar si neobositul Adrian Cristea a dorit sa intre in gratiile ei. Insa pana la urma, tot singura se pare ca este [ sau cine stie? ].

Apreciem la Tania Budi faptul ca nu are operatii estetice ca majoritatea „vedetelor” autohtone, prezente mai toata ziua la Antena 1. Prin urmare micile injectii cu botox pot fi trecute cu vederea. Cea mai lunga relatie a Taniei Budi se pare ca a fost cea cu actorul Lucian Viziru, a durat aprape un an. Sa vedem daca la 50 de ani [ mai e putin pana atunci ] frumoasa blondina va reusi sa intemeieze o familie si sa sadeasca un pom. Fantana si copii nu cred ca intra in discutie!

Tania Budi
Biografie Tania Budi

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *